Oppgaver

Taskline gir deg kontroll og hjelper deg med å prioritere oppgavene dine. Det er enkelt å opprette oppgaver uansett hvor du er i programmet. Enkeltoppgaver opprettes raskt og effektivt, noe som gjør “post it”-lapper overflødige. Repeterende oppgaver opprettes bl.a. i oppdragsavtalen og er tydelige i oversikten.

Hvordan opprette en oppgave

Det finnes flere måter å opprette en oppgave på.

Klikk på “+” oppe i høyre hjørne.

Du får da opp følgende bilde:

Dette vil være den enkleste måten å opprette en oppgave på, da “+”-tegnet øverst i fanen vil være synlig uansett hvor du befinner deg i programmet.

Eventuelt kan man klikke på “+ Ny oppgave” under ønsket dato i oppgave-bildet.

Ved oppretting av en ny oppgave får du opp bildet vist under:

Her kan man føre inn følgende:

• Tittel - Ønsket tittel på oppgaven (Eneste påkrevde felt)

• Dato - Velg en enkelt dato eller en gjentagende intervall i kalenderen

• Notat - Notat-felt tilhørende oppgaven

• Nytt sjekkpunkt - Man kan legge til sjekkpunkter som blir markert fullført ettersom man huker dem av

• Kunde - Velg en eller flere kunder som oppgaven skal knyttes til

• Kategori - Velg oppgavens kategori. Eksempelvis bokføring, lønn eller årsoppgjør

• Velg mal - Taskline har ferdig utfylte oppgavemaler man kan innhente

• Legg på filer tilknytta oppgaven. Dette kan du gjøre ved trykke på vedlegg-ikonet, eller ved å dra filen over oppgavevinduet (Drag and drop)

Etter å ha fylt inn ønskede felt klikker man “Lagre”.

Repeterende oppgaver

Repeterende oppgaver kan legges på en rekke forhåndsutfylte intervaller, som vist i bildet over. Dette kan du gjøre ved å velge dato, og så ønsket intervall.

Tips: Gjentagende oppgaver som er tildelt kategori, vil bli importert i oppdragsavtalen når den fornyes.